D’ ardennen.

In een paar dagen zijn we terug weg voor een weekendje Ardennen , in de nabijheid van Spa , genoeg om te wandelen of te hiken (mooi woord)dat ik voor de eerste keer op de pijltjes van de wandelingen in Noorwegen zag staan ,  de wandelingen leken meer op klimpartijen maar het was de moeite waard , de watervallen dat we toen gezien hebben ..wauw !

Helaas de watervalletjes van Spa en contreiren zijn er niet mee te vergelijken , maar onze groene Ardennen zijn ook niet te versmaden , het ontwikkelt zich als een waar oefenterrein voor vele wandelaars  en avontuurlijke bergbeklimmers.

Dit weekend kunnen wij dus de vele platgetreden paden van de vele bewegwijzerde wandelingen , stukken GR routes , Ravel routes  volgen en genieten van de mooiste uitzichtpunten dankzij mensen die zich voor de wandelaars of het wandeltoerisme inzetten…Chapeau !

Nochtans , met de Gps in de hand komt men tegenwoordig door gans het land , om de kilometer word je terug gefloten of tot orde geroepen door een ijzig streng stemmetje,(zo iemand waar van je onmiddellijk de schoenen tegen elkaar slaat ) maar het is wel handig !

Ardennen here we come !

Een gedachte over “D’ ardennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s