Wandelstokken ??

Toen ik thuis vertelde dat ik wandelstokken ging kopen , schoten ze alle drie in de lach.”ik loop wel wat verder ” ja, toegegeven ik vond dat ook iets voor oude mensen , maar na de laatste wandeling ging ik toch eens informatie opzoeken naar de functie van die wandelstokken enz..het zou mijn gewrichten beschermen , beter mijn evenwicht bewaren, wat is daar nu mis mee ?

Wij dus naar de Decathlon, laat dat nu de winkel bij uitstek zijn , tenminste voor beginnende sporters of wandelaar(hiker)..hmmm. en daar heb ik mij laten beraden door iemand dat er wat kennis van had , hoe en wat ik beter kon kopen of hoe ik mijn geld beter kon besteden …. dus ik ben naar buiten gekomen met twee blitse purpere stokjes, ze zullen mij daar zien afkomen van ver in den Elzas !

Ik moest geen vrouw zijn als ik daar ook geen nieuwe schoenen heb gekocht , licht regenjasje en een zonnepetje, die twee spreken elkaar wel tegen, maar je weet maar nooit …tegen een stortbui en hittegolf ben ik nu wel beschermd !

 

7 gedachtes over “Wandelstokken ??

  • leen 30 mei 2015 / 20:56

   Bedankt voor de tip , dat trainen zal ik ook nog moeten doen, volgend weekend vertrekken we naar de Elzas ..het zal daar van pas komen , maar ik ben wel blij dat ik de stokken gekocht heb ..laat ze maar lachen !

   Geliked door 1 persoon

 1. David 9 juni 2015 / 09:42

  Daarnaast halen ze een groot deel van de last op je knieën weg. Vooral als je met een zware rugzak op stap bent voel je een groot verschil. En bij het dalen vind ik ze onmisbaar.

  Veel plezier in de Elzas.

  Like

  • leen 11 juni 2015 / 20:47

   Bedankt voor je reactie,ik ben blij dat ik ze gekocht heb ,en voel een duidelijk verschil met het dalen !

   Like

 2. natuurfreak 14 februari 2016 / 11:18

  Voor mij zijn ze spijtig genoeg geen oplossing.Ik ben reuma patiënte en het gebruik ervan laten mijn handen die het meest getroffen zijn niet toe.Ze vasthouden doet teveel pijn.Maar fijn dat je het wandelen voor u zullen aangenamer maken.Veel plezier in den Elzas.

  Geliked door 1 persoon

  • leen 14 februari 2016 / 11:31

   Bedankt 😀 , ja dit hebben we verleden jaar gedaan …onze eerste wandelvakantie , toen hebben mijn wandelstokken goed dienst gedaan ,en ik ben blij dat ik ze nu heb,en je moet inderdaad luisteren naar je lichaam , met het wandelen leer ik mijn grenzen te verleggen ,en leer ik ook mijn grenzen kennen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s