Wandeling Pajottenland St Martens-Lennik Gaasbeek- Schepdaal 20,1 km (Be)

Ons vertrekpunt was in St Martens- Lennik , om het ons gemakkelijk te maken had ik de wandelknooppunten gebruikt om de weg uit te stippelen ,zo hoefden we alleen de punten te volgen …meestal op onverharde wegen , graswegen, zanderige veldwegen ,kleine stukjes verharde wegen ( soms oude kasseiwegen) en stukjes van een Gr route.

IMG_20150628_140526011                      Door de boeren hun velden , langs de bosranden , …allemaal heel goed aangeduid , soms moet je het bordje even zoeken ..en moet je inderdaad langs de tuinen van bewoners of is het pad soms verdoken tussen twee tuinen in .

Spijtig dat we zo’n grote honger hadden en onze boterhammekes in het dorpscafe van Gaasbeek hebben gegeten.,een paar kilometers verder hebben we later het Kasteel van Gaasbeek bezocht waar een heel mooi park aan verbonden was , met banken en picnictafels !

 

 

Onze volgende Pitstop was 11 km verder in Schepdaal , in een oude watermolen die een paar keer in de maand geopend was door buurtverenigingen ….en ik durfde niks anders dan een lekkere frisse kriek te bestellen, het bier van de streek uiteraard….de brouwerijen waren duidelijk aanwezig tijdens onze wandeling, en ik liet mijn verbeelding tarten toen we onze laatste kilometers stapten ..

Deze wandeling vond ik op het internet http://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5530679 en hebben we tekenvrij verklaard !

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s